Battlefield 1 nerfar bajonetterna

Battlefield 1 nerfar bajonetterna

I april berättade Dice att uppdateringstakten för deras onlineskjutare Battlefield 1 skulle ökas markant. Istället för stora patchar en gång i kvartalet får spelet numera mindre uppdateringar varje månad. Under en livestream i fredags (via Gamespot) diskuterade man de största nyheterna i maj månads uppdatering, och höjdpunkterna är som följer.

För det första har bajonetterna nerfats. Tidigare tog bajonettrusande spelare 15 procent mindre skada, men den här bonusen har nu tagits bort helt, och det ska också vara svårare att svänga medan man rusar. Vidare har biljettantalet i Domination ökats från 100 till 200, och alla pansarvagnars självrepareringsvärde är numera detsamma (200 poäng var femte sekund).

Dice har också introducerat en helt ny playlist för Operations, som istället för att slänga dig tillbaka till menyn efter avslutad kampanj startar om den från början, fast med obligatoriskt sidbyte för alla spelare. I framtiden kommer den här playlisten också ha stöd för flera olika kampanjer efter varandra.

Sist men inte minst har även den nya funktionen Premium Friends introducerats, som gör det möjligt för dlc-ägare att bjuda in vänner att spela på kartor som de inte äger. Den här funktionen är dock endast i kraft fram tills Electronic Arts E3-event EA Play går av stapeln den 10 juni (men vi kan ju anta att den kommer fortsätta återkomma med jämna mellanrum i framtiden).

Majuppdateringen är inte ute riktigt ännu, men den bör ju rimligtvis finnas tillgänglig senast på onsdag.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts