Alla tecken pekar mot en separat utgåva av Modern Warfare Remastered

Alla tecken pekar mot en separat utgåva av Modern Warfare Remastered

2017 är ett år när precis alla Call of Duty-rykten stämmer, så vi antar att så är fallet även den här gången. För en månad sedan dök en stand alone-utgåva av Call of Duty: Modern Warfare Remastered (som hittills enbart är tillgängligt som en del av de dyrare utgåvorna av Call of Duty: Infinite Warfare) upp på amerikanska speluthyrningstjänsten Gamefly, och nu har ytterligare bevis bubblat upp till ytan på det allsmäktiga internet.

Charlie Intel rapporterar att japanska Amazon har listat och senare tagit ner en nordamerikansk importutgåva av Call of Duty: Modern Warfare Remastered, som tydligen kommer släppas redan den 20 juni. Till Playstation 4 det vill säga, Xbox One-utgåvan anländer en månad senare, vilket faktiskt ytterligare förstärker händelsens trovärdighet eftersom Sony har en månadslång tidsexklusivitet för allt Call of Duty-relaterat.

Vidare har också Call of Duty: Modern Warfare Remastered dykt upp hos två tyska onlinebutiker (informationen är borttagen nu) tillsammans med en prislapp på 40 euro, så det känns faktiskt hyfsat bombsäkert att det här spelet kommer släppas i sommar. Vi räknar med en officiell utannonsering inom en väldigt snart framtid.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts