Afterwork på redaktionen (19-21 maj)

Afterwork på redaktionen (19-21 maj)

Denna vecka har varit galen. Galen! Vi bjöds på galna, färgglada banor i Forza Horizon 3-expansionen Hot Wheels som har recenserats, likaså har vi satt betyg på det Dark Souls-doftande, galet mech-fyllda The Surge. Sist men inte minst har vi njutit av det omgångsbaserade strategispelet Endless Space 2 som visserligen inte är särskilt galet, förutom helt galet bra förstås! Så, en galen vecka har det minst sagt varit. Fortsätter veckan att vara galen även nu under helgen? Detta är våra (inte särskilt galna men desto mer mysiga) helgplaner:

Jerry “konsolspelsförrädaren” Fogselius
Gräsänkling denna helg, vilket innebär en del fantastiska filmer som sambon ändå inte har något intresse av att se, typ Fast and the Furious 5-8 eller dylika mästerverk. Tänkte också passa på att vara otrogen mot datorn med min PS4, och klämma in några rundor Rainbow Six: Siege tillsammans med min gamla Oslo-roomie som jag lirar alltför sällan med; han är fortfarande fångad i vårt kära grannland i väst och när det finns tillfälle att lira något tillsammans, gäller det att ta tillvara på varje chans som uppstår. Jag kommer förmodligen även att springa omkring i Breath of the Wild också, inget spel från detta år har fångat mig lika hårt som det senaste Zelda!

Elinor “spelar vad som helst” Hägg
Jag har hört att det ska vara sommar i helgen i min del av landet så jag har preppat genom att lägligt bli beroende av ett mobilspel som inte drar allt batteri på telefonen (Gardenscapes). Därmed kommer jag både kunna vara utomhus i solen, som sig förväntas om man ska passa in i samhället, och nära min spelberoende själ. Som förövrigt inte verkar ha några som helst hämningar utan kan tänka sig att fästa sig vid i princip vad som helst.

Joakim “Alien: Covenant sög” Kilman
Jag ska spela Get Even och Injustice 2. Och förfäras över samtiden. Jag såg även Alien: Covenant i veckan så jag lär spendera gott om tid i helgen med att tvinga folk att lyssna på mina haranger om varför den suger deprimerande hårt.

Mikael “vet än så länge inte hur mycket Alien: Covenant suger” Hjalmarson
Jag kan snart räkna timmarna tills jag sitter i biofåtöljen och njuter(!?) av Alien: Covenant. Annars är helgen så pass öppen att jag inte tänker förstöra den med planer. Mitt kontor ligger på en övervåning med fint plåttak utanför. Med tanke på att vädergudarna planerar att bränna på med 28 grader och solsken under helgen är det orimligt att spela något under dagtid. Förmodligen betyder det att jag får ta mig en cykeltur och spendera dagarna med att söka upp Växjös bästa glass, var den nu än må gömma sig. Kvällstid fortsätter äventyret i Mass Effect: Andromeda eftersom jag tydligen är grymt långsam på att beta av den typen av spel.

Fredrik “mörkläggningsgardinen” Eriksson
Sommar ya all! Det innebär förstås: mörka gardiner, AC, läskeblask och olika saker på teven och datan. Twin Peak-hetsen fortsätter och nu är jag inne på andra säsongen. Än har serien inte gjort en U-sväng åt helvete, men det är nog nära nu. På datan blir det Kathy Rain, eftersom jag fick ett whodunit-sug. Men mest kommer jag tänka på att drömmen om fler Tex Murphy-spel i högsta grad är levande igen.

Benny “läser bara PC Gamer” Holmström
Hockey, Moto GP, Persona 5 och förhoppningsvis även lite lusläsande av det senaste numret av PC Gamer i den förmodade sommarvärmen är helgens melodi. Finland spelade ju sin allra första riktigt bra match i den här turneringen i kvartsfinalen mot USA, så förhoppningsvis håller köttmuren Säteri tätt även mot Sverige. Final på söndag!

Thomas “månskensbonden” Petersson
Jag ska såga ved, ha ätardag, cykla långt och snabbt med hårdrock i lurarna, blundande lyssna på diverse låtar med Chris Cornell samt försöka ta mig igenom samkväm med äldste sonens förskoleklass utan alltför stort lidande. Jag ska också läsa ut min första bok på år och dagar. Om aktier. Kanske att jag också knäcker S06E06 av Game of Thrones som jag sparat i månader som laddning inför sjuan. Är också sugen på att dra igång Dishonored 2 eller WRO Edith Finch. Frågan är vilket som vinner. Battlegrounds, kanske.

Vad gör DU i helgen?

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts