Varsågod, här är ett hangarfartyg

Varsågod, här är ett hangarfartyg

För tre veckor sedan skrev vi en smärre uppsats om Bohemia Interactives planer för Arma 3 under och bortom 2017. Vi fick reda på att spelarbasen växt till tre miljoner sedan den ursprungliga lanseringen av spelet under 2013, och under 2017 kommer vi åtminstone få gratisexpansionen Malden (lägger till en ny ö) och premium-dlc:t Jets.

Det sistnämnda släpps om drygt en månad, den 16 maj, och kan just förköpas för 9 euro på Steam. Paketet innehåller tre nya jetflygplan (F/A-181 Black Wasp, To-201 Shikra och A-149 Gryphon), det obemannade stridsflygplanet UCAV Sentinel och ett nytt showcase-uppdrag. Därtill följer en en utökad skademodell för flygplanen och möjligheten att utrusta dem dynamiskt, både för de som inhandlar dlc-paketet och de som bara spelar basspelet.

Nu har Bohemia Interactive avslöjat att lanseringen av Jets kommer åtföljas av ett gratis hangarfartyg kallat USS Freedom. Med sin längd på 337 meter och bredd på 105 meter är skeppet det största som någonsin byggts. Tyvärr kan det inte “köras” utan betraktas som ett statiskt föremål. Man kan dock placera hangarfartyget lite var man vill i spelvärlden (så till vida man gör det i tillräckligt djupt vatten då, antar vi) och använda det som start- och slutpunkt för olika uppdrag.

Om någon bestämmer sig för att jäklas med USS Freedom kan skeppet bita ifrån med hjälp av de automatiserde försvarssystemen Praetorian 1C AAA, Mk-49 Spartan SAM och Mk-21 Centurion SAM. Du kan kolla in bilder från och läsa mycket mer om Jets-paketet på den officiella hemsidan. Här är en trailer för hangarfartyget.

Arma 3 – Aircraft Carrier Reveal Trailer

The Arma 3 Jets DLC is scheduled for take-off on May 16th 2017, and will be supported by a ‘massive’ free addition for all Arma 3 players: the CVN-83 “USS Freedom” Aircraft Carrier. Find out more at http://arma3.com/dlc/jets The USS Freedom is a nuclear-powered aircraft supercarrier, which serves as a naval main operating base and can carry various aircraft and helicopters on board.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts