Väder och vind i MXGP 3

Väder och vind i MXGP 3

I slutet av januari avtäckte Milestone Games, Italiens största spelstudio, sitt nya motocrosspel MXGP 3. Spelet baseras på verklighetens mästerskap och innehåller alla förare och banor från fjolårets säsong. I början av mars fick vi reda på att lanseringsdatumet var planerat till den 12 maj,  men om man besöker butikssidan på Steam kan man läsa att spelet tydligen kommer försenas lite grann. Det nya lanseringsdatumet är den 30 maj.

Nu har Milestone Games släppt en ny trailer där väderleken är i fokus. Redan under avtäckningen av MXGP 3 talade sig utvecklarna varma om bandeformationen, och den lär bli ännu mer påtaglig när ösregn förvandlar underlaget till lervälling. Nörd som jag är noterar jag också att vi följer en och samma förare trailern igenom. Han använder startnumret 46, en siffra som blivit närmast helgonförklarad i Italien eftersom Moto GP-legenden Valentino Rossi använt den under hela sin karriär. Kan vi månne vänta oss ett gästspel?

Här är den nya trailern för MXGP 3.

MXGP3 – Weather Conditions Trailer

Toughest riders do not care about the weather forecast. Every day is a good day for racing! #MXGP3 Learn more about the MXGP3 weather conditions on our official website: http://mxgpvideogame.com/

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts