Trailer och datum för nästa The Walking Dead-episod

Trailer och datum för nästa The Walking Dead-episod

Är Telltale på väg utför?

Själv har jag inte spelat ett Telltale-äventyr sedan den allra första The Walking Dead-säsongen, men jag upplever det som att fjolårets Batman: The Telltale Series och Minecraft: Story Mode togs emot med likgiltiga armar och den allra första Guardians of the Galaxy-episoden snittar blott 69 av 100 hos Metacritic just nu, vilket inte direkt kan betraktas som lysande.

Den pågående The Walking Dead-säsongen (undertitel A New Frontier) håller dock den slaknande Telltale-fanan högt, i alla fall om man tror på vår recensent Jocke Kilman (och det gör man). Han delade ut 80 procent åt den inledande dubbelepisoden, och följde sedan upp med det nästan lika fina betyget 78 procent åt episod tre.

Nu har vi fått en trailer för episod 4, Thicker Than Water, tillsammans med ett lanseringsdatum, nästa tisdag den 25 april. Här är trailern.

The Walking Dead: A New Frontier – Ep 4: Thicker Than Water – Official Trailer

“And therefore never send to know for whom the bell tolls; It tolls for thee.”

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts