Tony Hawk-dokumentär missar sitt crowdfunding-mål

Tony Hawk-dokumentär missar sitt crowdfunding-mål

En kampanj för att samla in pengar till en dokumentär som Tony Hawk’s Pro Skater-spelen startades för en tid sedan. Pretending I’m Superman, ska den heta. Skaparna försökte dra in 75000 dollar, men fick bara in 17000 i slutänden. Men trots nederlaget säger skaparna att filmen ska bli av oavsett, och att de har alternativa finansiärer och sponsorer. De tänker också starta en hemsida där folk kan donera pengar till projektet.

Att crowdfundade projekt också har andra finansiärer är i sig inget ovanligt, men det kan vara kontroversiellt i vissas ögon. Med tanke på hur liten del av pengarna som drogs in så kan det säkert också kännas osäkert om projektet alls lyckas ta sig i hamn. Men om allt går som regissören och teamet bakom projektet tänkt sig så kommer vi ändå att få se en heltäckande film om hela Tony Hawk-serien framöver. Det är onekligen ett udda projekt, så det vore intressant om det lyckades trots allt.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts