Stor våruppdatering för Battlefield 1

Stor våruppdatering för Battlefield 1

Vi lever i ett tidevarv där fler och fler spel har börjat betraktas som rena tjänster. De utvecklas och frodas, och fylls hela tiden med nytt innehåll för att hålla kvar sina spelare, ofta i hopp om att de även ska öppna plånboken och spendera en smärre slant på mikrotransaktioner av olika slag.

Tidigare den här månaden meddelade Dice att Battlefield 1 kommer börja få stora uppdateringar varje månad istället för en gång i kvartalet. Nu är den första här, kallad den stora våruppdateringen. Man kan numera organisera plutoner och sluta upp med vänner på ett mer effektivt sätt, och genomföra mål som en enskild enhet. Du kan läsa mycket mer om plutonerna här.

Våruppdateringen introducerar givetvis också andra mer eller mindre omvälvande nyheter, och de listas i detalj här. Utöver plutonerna hittar vi nya alternativ för serveradministratörer (bland annat kan man äntligen lösenordsskydda servrar) och spelets medics kan numera meddela enskilda döende spelare om att de faktiskt är på väg bara man har lite jäkla tålamod.

Ett gäng nya vapen, ribbons och dog tags har också lagts till, tillsammans med de vanliga, väntade buggfixarna. Nedan ser ni en timslång livestream där Dice-kontoret i Los Angeles går igenom alla nyheter i våruppdateringen.

Battlefield 1 Spring Update Exclusive Sneak Peek Livestream

Join us from DICE Los Angeles as we get a sneak peek at the Spring Update rolling out soon to everyone.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts