Stor lägesuppdatering från Star Citizen

Stor lägesuppdatering från Star Citizen

Jag ska inte låtsas att jag är överdrivet insatt i det till synes ändlösa projekt som är rymdsimulatorn Star Citizen. För det är jag inte. Jag bryr mig inte direkt om vad spelet faktiskt gör, men hur det går till väga för att göra det är oändligt fascinerande.

Sedan 2011 har spelet dragit in åtskilliga miljontals dollar via crowdfunding (inklusive hutlösa summor för diverse unika rymdskepp) och Roberts Space Industries har fått ta emot mycket kritik från spelare som faktiskt vill veta vad deras pengar används till. Nu har det slagit över till det andra hållet istället och det känns nästan som att vi får veta lite för mycket.

Alfaversion 3.0 av Star Citizen kommer släppas den 29 juni. Nyheterna avhandlas både i den här enorma skriftliga rapporten (inklusive ett komplett schema över vad utvecklingsteamet gör under varje enskild dag) och i den 20 minuter långa utvecklardagboken här nedan, och man tycker ju att de borde bjuda på tillräckligt med information för att tillfredsställa även de mest kritiska fansen.

Bland höjdpunkterna finner vi nya art assets, prestandaförbättringar, designförändringar och försök att sammanfoga de nya fps-sekvenserna med resten av spelet på ett mer sömlöst sätt. Vågar vi drömma om att Star Citizen faktiskt ska bli klart inom de närmaste åren? Förmodligen inte, men vi hoppas att 3.0 kommer innebära ett stort steg närmare mållinjen.

Här är den nya utvecklardagboken.

Star Citizen: Building a Schedule for a Universe

With the release of the 3.0 Planetary Tech production schedule, we’re sharing an inside look at the complicated process behind creating a schedule for a game of Star Citizen’s scope. See the 3.0 schedule details here: https://robertsspaceindustries.com/schedule-report —————————————— Roberts Space Industries is a spacecraft manufacturer within the persistent-world game “Star Citizen” and its companion single-player spaceflight sim, “Squadron 42.”

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts