Stor, gratis Watch Dogs 2-uppdatering släpps imorgon

Stor, gratis Watch Dogs 2-uppdatering släpps imorgon

Sedan lanseringen förra hösten har Ubisoft pumpat på med nytt innehåll till Watch Dogs 2.

I december släpptes T-Bone Conent Bundle och i februari följdes det upp med det tyngre och storybaserade paketet Human Conditions. För tillfället väntar vi på ett exakt pc-datum No Compromise, det sista utlovade premium-dlc:t till spelet. Till Playstation 4 släpps paketet redan imorgon, så gissningsvis kommer vi pc-ägare få tillgång till det om drygt en månad.

Vi går dock inte helt lottlösa. Imorgon släpps också en ny gratis uppdatering till alla versioner av Watch Dogs 2 tillsammans med en rad nya mutiplayerlägen. Showdown (förlåt, Showdnollwn heter det enligt Ubisoft, men vi tycker att det är jobbigt att både läsa och uttala det namnet) är ett 2v2-läge med tre olika typer av uppdragsmål: stjäl hårddisken, “doom-load” och radera/skydda servrar. Matcherna utspelas på 15 olika platser och beskrivs som en “stor endgame-utmaning” av Ubisoft själva.

Vidare kan man numera också delta i onlinelopp med drönare, motocrosscyklar och elektriska gokartbilar, och tävlingarna kommer utrustade med både leaderboards och säsongsbaserade belöningar. Enspelarkampanjen har också fått lite nytt innehåll i form av stora bepansrade fordon som dyker upp här och var i spelvärlden, som man kan hacka och sedan försvara mot den obligatoriska polisanstormningen. Belöningen är i form av följare och pengar och beskrivs som “fet”.

Slutligen har ett nytt paintballgevär introducerats (både i single- och multiplayer) tillsammans med 13 nya kostymer och en rad buggfixar, flera av dem specifika för pc-versionen. Läs mer om de fixade buggarna och patchens övriga innehåll här.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts