Square Enix visar upp mer från kommande Final Fantasy XIV: Stormblood

Square Enix visar upp mer från kommande Final Fantasy XIV: Stormblood

Om du hör till skaran som är fast i den öppna rollspelsvärld som är Final Fantasy XIV, så står nog Stormblood-expansionen relativt högt på önskelistan. Den kommer bland annat med nya grafiska uppdateringar som gör att spelet inte längre kommer stödjas på PS3, och även om det för en kräsen pc-spelare kanske inte ser så vansinnigt snyggt ut så är det trevligt med uppgraderingar. I alla fall så länge det inte blir oskäligt krävande.

Om du vill veta om din dator kommer att palla trycket så kan du ladda ner benchmark-verktyget och köra in game-filmen genom det. Kan vara händigt för den som vill veta redan nu om det kommer behövas uppgraderingar i datorn innan expansionen släpps i juni. För den som missat samurajklassen så finns en trailer på den här.

Själv blir jag mest sugen på att se om Den lilla sjöjungfrun efter de där undervattensscenerna i trailern.

FINAL FANTASY XIV: Stormblood Benchmark Trailer

Uploaded by FINAL FANTASY XIV on 2017-04-28.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts