Spela som robot i Quake Champions

Spela som robot i Quake Champions

I begynnelsen fanns lättfotade Nyx. Hon följdes av tontunga Scalebearer, punkiga Anarki och uppkäftiga Slash. Nu har den femte spelbara Quake Champions-kämpen introducerats, vilket innebär att vi är halvvägs genom det hittills utlovade utbudet. Säg hej till Clutch, en självmedveten metallisk mördarmaskin!

Clutch profilsida hittar man här och vi får reda på att hans aktiva förmåga är Barrier, en ogenomtränglig sköld som blockerar precis alla projektiler. Om Clutch vill skjuta tillbaka, däremot, avaktiveras skölden en kort stund för varje avlossat skott. Clutch passiva förmåga är Still Defense, som gör att han tar emot 20 procent mindre skada medan han går eller står stilla. Om han istället springer rakt framåt ökas hans fart successivt.

Den stängda betan av Quake Champions inleddes förra torsdagen, och undertecknad hade turen att bli vald till den första omgången spelare. Tyvärr får man inte dela med mig av några intryck, inte för att jag skulle kunna göra det heller eftersom jag inte sluppit in i en enda match. Men snart ska det väl lossna!

Här är presentationsfilmen för Clutch.

Quake Champions – Clutch Champion Trailer (PEGI)

Shield on! Clutch, the awakened automaton, joins the battle as the latest Champion out for blood in Quake Champions. Built initially as a mining robot, Clutch was altered into an organic killing machine after a network malfunction during a routine data transfer. Now its only mission is to destroy all signs of life within the Arenas.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts