Slash stiger in i arenan

Slash stiger in i arenan

Tidigare har vi bekantat oss med lättfotade Nyx, tunga Scalebearer och punkiga Anarki. Nu är det dags att skaka tass med Slash, den fjärde och senaste Quake Champions-hjälten att få en officiell presentation. Profilsidan hittar ni som vanligt här och nedan ser ni trailern.

Slash bör vara bekant för de flesta som någonsin spelat Quake III Arena (såvida du inte är en av de där hemska människorna bytte ut alla karaktärsmodeller mot en självlysande Tank Jr). Hon glider fortfarande omkring på svävande rollerblades, men hennes yttre har fått en rejäl tatueringsprydd makeover. Hon gillar även att visa långfingret åt förbipasserande.

Slash aktiva färdighet är Plasma Trail och demonstreras i ett separat klipp här nedan under trailern. Rollerbladsen lämnar ett plasmaspår på marken som man sedan kan detonera på kommando. Den passiva färdigheten Crouch Slide hjälper till med kurvtagningen.

Här är introduktionen av Slash och en demonstration av hennes Plasma Trail.

Quake Champions – Slash Champion Trailer (PEGI)

Slash moves through the Arena like the figure skater she used to be, cutting a lethal path through the other Champions. In her skates, she’s a force to be reckoned with – quick, agile and ever-so-deadly. Slash will be part of the upcoming Quake Champions Closed Beta, which starts on April 6.

Slash – Plasma Trail

Uploaded by Bethesda Softworks on 2017-03-01.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts