Senaste nytt om Battlefront II

Senaste nytt om Battlefront II

I helgen avtäcktes slutligen Star Wars: Battlefront II för världen med pompa och ståt. Förvisso läckte själva trailern redan i onsdags, men vi fick ändå reda på ny information, såsom att spelet släpps den 17 november och att kampanjen kommer utspela sig över 30 år och berättas ur imperiets synvinkel.

Nu har det klargjorts att kampanjen i fråga kommer författas av Walt Williams, mannen bakom den hyllade storyn i kultiga Spec Ops: The Line från 2012. Framför allt uppskattades berättelsen för att den var mörk och tog krig på allvar istället för att falla in i de nötta dudebro-klyschor som i stort sett alla andra actionspel frossade i vid det tillfället. Walt Williams får draghjälp under arbetet av den före detta IGN-skribenten Mitch Dyer.

Det verkar också som att Star Wars: Battlefront II inte kommer ha ett season pass. Enligt Mashable har Bernd Diemer, spelets creative director, rakt ut sagt att “vi kommer inte ha ett season pass” och att “vi måste komma på något bättre”. Målet är, föga förvånande, att inte dela upp communityt och låta alla spela med alla.

Electronic Arts, spelets utgivare, verkar å andra sidan inte vara villiga att begrava season passet helt och hållet. “Vi är är inte redo att bekräfta våra planer för livetjänsterna riktigt ännu, men vi kan säga att vi hör feedbacken från Battlefront-communityt klart och tydligt” sade en talesman om det hela.

Vi lär få ungefär tusen anledningar att återkomma till Battlefront II under årets lopp, men under tiden kan ni läsa på om allt vi vet om spelet hittills i vår stora artikel från i söndags.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts