Sea of Thieves-film visar sjöslag och benrangel

Sea of Thieves-film visar sjöslag och benrangel

Vi har redan fått några inblickar i utvecklingen av Rares piratäventyr Sea of Thieves. Senast i mars släppte de ifrån sig en film. Nu är det dags igen. Den här gången får vi se självaste Xbox-chefen Phil Spencer försöka ta kål på folk, och en del andra salta äventyr på de sju onlinehaven.

För den som inte har koll är Sea of Thieves ett onlinespel där du, med en handfull vänner, seglar runt på haven och försöker sänka ovänner, leta skatter och stöter på benrangel. Och dricker grogg, förstås. Du är pirat, trots allt. Kolla in filmen nedan för att se själv vad det handlar om.

Sea of Thieves Developer Gameplay #3: “We Look Like a Bunch of Tourists”

A merry band of Xbox folk including Phil Spencer himself join the Rare development team for some island scouring, skeleton sniping, high seas swordfighting and rival ship scuppering.

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts