Samlarfiguren av Geralt i ett badkar finns på riktigt

Samlarfiguren av Geralt i ett badkar finns på riktigt

Förra lördagen var det den 1 april. Dagen till ära snickrade Rikard Olsson ihop en lista över de bästa spelrelaterade aprilskämten, och ingen annan än Geralt i ett badkar fick äran att pryda toppbilden. CD Projekt Red påstod nämligen att de skulle släppa en samlarfigur föreställande Geralt i hans mest berömda posering, och laddade till och med upp en bild till Facebook.

Nu har det visat sig att figuren som användes till aprilskämtet finns på riktigt, och CD Projekt Red passade på att skicka den till våra brittiska kollegor tack vare deras väldokumenterade kärlek för fenomenet (skärmdumpen där Geralt sitter i ett badkar används i nio fall av tio när britterna skriver om The Witcher på sociala medier). Inte bara det, Geralt läser dessutom PC Gamer, och figurens fot pryds av texten “ta aldrig ett bad utan PC Gamer”, ett life hack alla kan ta till hjärta.

Här är ett gäng orimligt heta bilder.

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts