Rocket League släpper The Fast and The Furious-dlc

Rocket League släpper The Fast and The Furious-dlc

För att fira att den åttonde delen i den ostoppbara filmserien The Fast and The Furious är på gång kommer den minst lika ostoppbara succén Rocket League att fyllas ut med ett nytt dlc baserat på serien. Tyvärr innebär inte det att Rocket League-spelarna snart kommer att kunna ha osubtilt romantiska muskelspännar-tävlingar mellan Vin Diesel och The Rock utan istället rör det sig om en ny bil. Det kanske iochförsig är mer passande än mitt förslag.

För $2 kan du bli den stolta ägaren av en Ice Charger som förekommer i den kommande filmen The Fate of The Furious. Den ser ut ungefär så här:

Rocket League® – The Fate of the Furious Trailer

This April you can own Dom Toretto’s Dodge® Ice Charger from Universal Pictures’ explosive movie, The Fate of the Furious™! The DLC comes with exclusive Wheels and six unique customizations: Clean Cut, Crazy Sandwich, Flames, Rakugaki, Rally, and CCCXL!

Den här godbiten släpps lös den 4e april och kostar som sagt “den regionala motsvarigheten” till $2, vilket gissningsvis landar på runt den tjugolapp. Lätt värt det om du vill låtsas vara en Vin Diesel.karaktär, och du inte kan vänta till Telltales Guardians of the Galaxy släpps.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts