Rick and Mortys VR-spel alldeles runt hörnet

Rick and Mortys VR-spel alldeles runt hörnet

Utvecklarna bakom det populära (i alla fall bland mina systerdöttrar, som älskar det intensivt) Job Simulator har nu snott ihop ett Rick and Morty-spel för virtual reality. Rick and Morty: Virtual Rick-ality, heter spelet. Den som är lyckligt lottad nog att äga en Vive eller Rift kan snart kliva in i senaste års allra bästa komediserie och tramsa runt. Fans av serien (och om du inte är ett fan bör du kolla in den genast) kan glädjas åt att spelet har en plumbus.

Rick and Morty Simulator: Virtual Rick-ality Announced | Adult Swim

Thrust your hands and eyeballs into Rick’s garage with Rick and Morty: Virtual Rick-ality. Touch things! Fondle things! Make horrible mistakes with dire consequences! The future is truly here (and it is deeply unsettling). Rick and Morty: Virtual Rick-ality, published by Adult Swim Games and developed by Owlchemy Labs, will make its exclusive debut at San Diego Comic-Con.

den officiella hemsidan kan man nu läsa att spelet ska släppas 20 april, så det är ju ganska snart. Nu hoppas vi bara att någon gör verklighet av Roy: A Life Well Lived, också. Om du inte hajar den referensen så bör du kolla det här klippet:

Roy: A Life Well Lived | Rick and Morty | Adult Swim

The thousandth commenter who spies the cameo gets a pony. Watch Full Episodes: http://asw.im/6g16b6 SUBSCRIBE: http://bit.ly/AdultSwimSubscribe About Rick and Morty: Rick and Morty is Adult Swim’s most scientifically accurate animated comedy. Created by Justin Roiland and Dan Harmon, it catalogues the bizarre misadventures of a bored scientific genius/drunkard and his socially awkward grandson, Morty.

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts