Releasedatum och trailer för nya Reservoir Dogs

Releasedatum och trailer för nya Reservoir Dogs

“Vänta nu” tänkte jag för mig själv. “Har det inte redan släppts ett Reservoir Dogs-spel tidigare?”. Jomenvisst, klavertrampet ägde rum under 2006 och Rikard Olsson skrev några rader om det i samband med den första trailern för Big Star Games nya försök att återskapa Quentin Tarantinos kultrulle i spelform.

Reservoir Dogs: Bloody Days släpps torsdagen den 18 maj (min födelsedag!) och Steam-sidan hittar ni här. Förvisso är lanseringsdatumet den 19 maj enligt Valves onlinebutik, men det beror förmodligen bara på var i världen man råkar befinna sig.

I Reservoir Dogs: Bloody Days ska man råna banker och dylikt över 18 nivåer och om saker skiter sig kan man spola tillbaka tiden, vilket ger intrycket av ett hetsigt strategispel i gränslandet mellan Xcom och Hotline Miami, en blandning som faktiskt har en hel del potential så här på förhand.

Nu har vi fått en ny filmisk trailer från Reservoir Dogs: Bloody Days som ni kan se här nedan.

Reservoir Dogs: Bloody Days | Official Cinematic Trailer

http://store.steampowered.com/app/585010/ Coming in May 18, 2017 on Steam. Add it to your wishlist NOW! Visit http://bit.ly/reservoirdogsbd for all the latest! Introducing Reservoir Dogs: Bloody Days! Highly-addictive video game that stays true to the tense, dramatic and bloody vibe of Reservoir Dogs film, with a truly innovative gameplay mechanic.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts