Rare pratar om feedback från Sea of Thieves alfatest

Rare pratar om feedback från Sea of Thieves alfatest

I december inledde Rare sitt stängda alfatest av deras kommande piratsandlåda Sea of Thieves. Nu har de släppt en ny video där Joe Neate, exekutiv producent, pratar om de förändringar man infört och kommer införa som ett resultat av spelarnas feedback.

Först och främst pratar Neate om de kringvandrande skelett som man hittar här och var i spelvärlden. Många spelare ansåg att de var för svåra att besegra och dök upp lite för ofta, så balansen har redan hunnit omjusteras. Vidare konstaterades att spelarna önskar ett högre ritavstånd för att lättare komma i kontakt med andra skepp ute på det stora blå, och Rares art-team har börjat experimentera med saker som dim- och ljuseffekter för att göra föremål synligare över längre avstånd.

Sea of Thieves är i grunden en social spelupplevelse, men inte alla spelare är särskilt pigga på att använda röstchatt, eller så kanske de rentav befinner sig i en situation där det inte är praktiskt gångbart. Därför jobbar Rare hårt med att ta fram ett “ickeverbalt” kommunikationssystem, och målet är att spelare som ogillar röstchatt (och vice versa) ska kunna paras ihop med likasinnade via ett matchmakingsystem.

Om du är intresserad av att delta i alfetesterna i egen hög version kan man anmäla sig till Sea of Thieves Insider-program via den officiella hemsidan. Ni hittar också mycket mer information om spelet i vårt dignande nyhetsarkiv. Här är den nya videon om Sea of Thieves.

Sea of Thieves Behind the Scenes: Feedback

Drop back into the midst of the Sea of Thieves dev team for Joe’s update on incorporating Insider feedback – regarding skeletons, frequency of encounters and voice chat – into our Technical Alpha play sessions.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts