Provspela early access-skjutaren Squad hela helgen

Provspela early access-skjutaren Squad hela helgen

Det är fredag allihopa! Det här innebär, precis som vanligt, att en rad nya och förmodligen även lockande erbjudande nått Steam. Först och främst är Offworld Industries early access-skjutare Squad gratis att spela hela helgen, och händelsen åtföljs av en 50 procents rea (18 euro och 49 cent) för samma spel.

Vidare slår svenska Paradox på den stora trumman och rear ut framstående titlar som Stellaris (40 %, 24 euro), Cities: Skylines (68 %, 8 euro och 95 cent), Europa Universalis IV (75 %, 10 euro), Crusader Kings II (75 %, 10 euro) samt Obsidian-duon Tyranny (33 %, 28 euro och 13 cent) och Pillars of Eternity (60 %, 16 euro och 79 cent). Steam vill också påpeka att den nuvarande genrationen av VR-headsets varit ute i ett år (enligt dem, i alla fall) med en lång rad erbjudanden för ägare av både Vive och Oculus Rift.

Slutligen reas både Dishonored 2 (som även fått en trial-version) och Dark Souls III ut för halva priset (30 euro vardera), och även Among the Sleep (75 %, 3 euro och 74 cent) och Darkest Dungeon (50 %, 11 euro och 49 cent) har försetts med rejält lockande prislappar.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts