Plötsligt: Bayonetta har släppts på Steam!

Plötsligt: Bayonetta har släppts på Steam!

Den 1 april släppte Sega 8-Bit Bayonetta gratis på Steam. Det var ju trevligt och så, men fick nog de flesta av oss att drömma om en pc-version av Platinum Games närmast legendariska actionspel istället. Sagt och gjort: Bayonetta är ute på Steam nu tillsammans med en prislapp på 20 euro.

Det är förstås omöjligt att uttala sig om portningens kvalitet i skrivande stund (inga recensionskoder har skickats ut och den enda användarrecensionen hittills består av ordet “Yes”) men om trailern nedan är något att gå efter bör spelet bjuda på 60 fps och upplösningar upp till 4K. Ha dock i åtanke att spelet bör upplevas med handkontroll, något som även produktbeskrivningen på Steam påpekar med all önskvärd all caps-tydlighet.

Bayonetta 2 släpptes exklusivt till Wii U under hösten 2014, men det spelet var helt och hållet finansierat av Nintendo, så en pc-version av det kan vi glömma med detsamma. Dock påpekar Sega i ett pressmeddelande att “mer är på gång” i relation till ofta efterfrågade pc-portningar av gamla konsolspel. Vanquish, någon?

Här är trailern för pc-versionen av Bayonetta.

Bayonetta | PC Launch Trailer

Bayonetta | PC Launch Trailer PlatinumGames’ universally acclaimed action masterpiece finally comes to PC. Experience the over-the-top stylish action in 60fps at unlocked HD resolutions. The definitive way to play: being bad never felt so good. www.bayonetta.com Join the Conversation: Twitter ► http://bit.ly/1HkhOin Facebook ► http://bit.ly/1NNhsh3 Instagram ► http://bit.ly/1ShKw3T

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts