Overwatch Uprising-läge kommer inte tillbaka på ett tag

Overwatch Uprising-läge kommer inte tillbaka på ett tag

En av de roligaste aspekterna av Overwatch är deras  special-events som lanseras med vissa säsonger, som Lucio Ball förra sommaren och Junkenstein’s Revenge nu i höstas. Tyvärr försvinner de här lägena så fort säsongen tar slut, men visst vore det kul om de var tillgängliga att spela även efteråt?

Det tyckte användaren FrostyLand också, som i en tråd på spelets forum efterfrågade just den här möjligheten. Tyvärr var Overwatchs högsta höns Jeff Kaplan snabb på att skjuta ner förslaget eftersom det innebär en för stor teknisk utmaning för tillfället.

– Någondag kanske vi gör dessa events tillgängliga efter att deras säsonger är slut men för tillfället är det inte en prioritering på grund av de tekniska svårigheterna. Vi gillar också att vissa events är sällsynta och speciella… (Jag vet att folk hatar när jag säger det…)

Den som vill spela Lucio Ball får alltså hoppas på att det återkommer under sommarssäsongen, och de som älskar det nuvarande eventet Uprising får passa på att njuta av det medan de kan. Den första maj tar nämligen säsongen slut och då försvinner med all sannolikt eventet också.

About The Author

Före detta Stockholmare som älskar pixlar, postmodernitet och pretentioner. Bor numera i England med en katt och fler Mario-figurer än någon rimlig människor borde ha. Är fin som jag är.

Related posts