Overwatch har fler än 30 miljoner registrerade spelare

Overwatch har fler än 30 miljoner registrerade spelare

Det var inte särskilt längesedan, ganska precis tre månader sedan, som Blizzard berättade att Overwatch passerat 25 miljoner registrerade spelare. Med andra ord är tillväxten imponerande fortfarande, för nu rapporterar de på Twitter om att de överträffat 30 miljoner spelare.

Visst är det så att detta gäller alla plattformar, och vi vet inte heller hur många av de här spelarna som faktiskt är aktiva och vilka som bara kört på gratishelger och så där. Men alldeles oavsett det så är fem miljoner registrerade spelare på ett kvartal inte att underskatta. Blizzard fortsätter att uppdatera Overwatch med event och innehåll, vilket garanterat har en stor del i att dra in fler spelare.

Hur man än ser på saken är 30 miljoner ett ganska rejält slagfält.

Läs också: Nya hjälten Orisa

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts