Om det nya Nemesis-systemet i Shadow of War

Om det nya Nemesis-systemet i Shadow of War

Monoliths nya actionrollspel Middle-Earth: Shadow of War är “månadens spel” borta hos IGN, vilket resulterat i en rad olika klipp från projektet de senaste veckorna.

Först fick vi bekanta oss med den gondorianska staden Minas Ithil på gränsen till Mordor, sedan gluttade vi på Predator-trädets återkommande och nya förmågor och slutligen, i onsdags, fick vi en genomgång av det rejält utvecklade utrustningssystemet, komplett med unika armor sets och tillhörande bonusar.

En annan sak som fläskats ut rejält sedan föregångaren är det hyllade Nemesis-systemet. I Shadow of Mordor användes för att dynamiskt ta fram mer eller mindre unika orcer som man besegrade för att klättra uppåt i hierarkin, men numera byggs även orcernas fästningar med hjälp av Nemesis-systemet.

I Shadow of War kan man mjuka upp försvaret genom att ta livet av lägre ställda befälhavare, och när man väl tagit över en fästning kan man bestämma vem från det egna gardet som får ta över makten och utforma fästningen enligt sitt eget tycke och smak.

Middle-Earth: Shadow of War släpps den 25 augusti. Här är den nya genomgångsvideon.

Shadow of War: The New Nemesis System Revealed – IGN First

Monolith pulls back the curtain on the fully upgraded Nemesis system that drives everything in Middle-earth: Shadow of War.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts