Nytt gameplay från Middle-Earth: Shadow of War

Nytt gameplay från Middle-Earth: Shadow of War

Jag gillade verkligen Middle-Earth: Shadow of Mordor. Men jag ändå ett väldigt stort problem med spelet och det var, tja, Mordor. Jag minns att jag spelade Monliths spel sida vid sida med Ubsisofts Assassin’s Creed: Unity, ett spel med rejält föråldrad spelmekanik i en rak jämförelse, men med en betydligt mer attraktiv spelvärld i gengäld. Paris var mycket mer än karga identitetslösa fält fyllda med orcskit.

Därför är det ju kul att uppföljaren bytt ut “Mordor” mot “War” i undertiteln, och även om miljöerna inte verkade särskilt mycket mer varierade i gameplaypremiären från mars hade jag ändå stora förhoppningar på en betydligt mer mångsidig spelvärld den här gången. Nu har vi fått ett nytt gameplayklipp från IGN där spelets huvudroll Talion röjer runt i den gondorianska staden Minas Ithil, på gränsen till Mordor.

Det må inte röra sig om en stad med samma prakt som Minas Tirith, men ändå en långt mer sofistikerat och storslagen miljö än vi överhuvudtaget hittade i Shadow of Mordor. Utöver sightseeing får vi även prov på Talions nya allierade, såsom sköldmön Idril och diverse mänsklig kanonmat. Vi får även exempel på hur Talion kan ta kontroll över ett stort troll och avfyra brinnande klot med hjälp av en ryggmonterad ballista.

Middle-Earth: Shadow of War släpps den 25 augusti. Tidigare har vi även skrivit om spelets systemkrav och den expanderade geografin (som jag helt hade missat att vi hade täckt tills jag började leta fram kompletterande länkar till den här nyheten). Här är det nya gameplayklippet från Middle-Earth: Shadow of War.

Shadow of War: Minas Ithil Gameplay Walkthrough in 4K – IGN First

Monolith gives us a first look at gameplay within the walls of the human city, Minas Ithil. 16-Minute Middle-earth: Shadow of War Gameplay Walkthrough https://www.youtube.com/watch?v=0Xg2-NC8Ijw Middle-earth: Shadow of War Cinematic Announcement Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=RjI8PRz5nrI 4K PS4 Pro: Shadow of Mordor – Taking Down the First Enemy Encampment https://www.youtube.com/watch?v=9axOWrIqjxo ——————————­—- Follow IGN for more!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts