Ny Shadow of War-video fokuserar på loot

Ny Shadow of War-video fokuserar på loot

Ibland undrar jag om inte till och med de som har engelska som modersmål tröttnar på språket med jämna mellanrum. Som när spel som Middle-Earth: Shadow of War slänger adjektiv som “legendary”, “epic”, “mystic” och “cursed” framför slumpmässiga ord och gör sitt bästa för att påminna oss om att vi spelar ett spel.

Inte för att det är något fel med det, egentligen. Jag uppskattade Middle-Earth: Shadow of Mordor just för att det var väldigt roligt att spela, med intrikata spelsystem som flätades samman för att skapa en unik interaktiv upplevelse.  I den nya videon här nedan får vi reda på att de rörliga delarna blir ännu fler i Shadow of War.

Man kan numera utrusta Talion med allsköns rustningar och allt återspeglas direkt i spelet. Vidare erhåller man bonusar om man samlar kompletta set i The Witcher 3-stil, och genom att fälla särskilt tuffa villebråd kan man få tag på ovanliga ädelstenar som gör utrustningen ännu bättre.

Middle-Earth: Shadow of War släpps den 25 augusti, och ni hittar mängder av ytterligare information om titeln i vårt arkiv. Här är den nya videon.

Shadow of War: Weapons and Gear Detailed – IGN First

Learn how the equipment system works, where to find epic and legendary gear, and how augment all of it to fit your play style.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts