Ny Micro Machines-trailer fokuserar på Battle Mode

Ny Micro Machines-trailer fokuserar på Battle Mode

I januari avslöjade Codemasters sitt nya spel Micro Machines World Series, och undertecknad var bortom sig av upphetsning. Jag har mycket fina minnen av det allra första spelet från 1991, framför allt från multiplayerläget som gick ut på att tvinga ut motståndaren från skärmen, fördelaktigt genom att bara köra ifrån dem.

Nu har vi fått en sprillans ny trailer för Micro Machines World Series som fokuserar på just multiplayer, eller närmare bestämt på de vapenbaserade spellägena i Battle Mode (vi räknar kallt med att spelet fortfarande har rena, vapenlösa lopp som ett alternativ). Upp till 12 spelare kan möta varandra via internet i spellägen som Capture the Flag, Territory och Team Deathmatch och göra upp på 15 olika arenor, inklusive en baserad på det klassiska brädspelet Hungry Hungry Hippos (spelet ges ju ut av Hasbro).

Ursprungligen var det tänkt att Micro Machines World Series skulle släppas i april, men i slutet av februari sköts lanseringen upp till den 23 juni, ett datum som av allt att döma fortfarande är aktuellt. Här är den nya trailern.

Micro Machines World Series | Battle Mode Mayhem! [UK]

Micro Machines returns – with all-new Battle Mode for PC and consoles! The Battle Modes in Micro Machines World Series pit up to 12 players into the same arena for frantic and frenetic competitive multiplayer gaming. These new Battle Modes include CAPTURE THE FLAG and TERRITORY, as well as the brutal 6v6 TEAM DEATHMATCH.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts