Möt röstskådespelarna i Dawn of War 3

Möt röstskådespelarna i Dawn of War 3

Dawn of War 3 släpps den 27 april, om ganska exakt två veckor. Innan dess – om exakt en vecka, den 21 april – kommer dock en öppen beta gå av stapeln, som bjuder på en något begränsad version av det färdiga spelets multiplayerdel. Ni kan läsa mer om betan här.

Nu har utvecklarna hos Relic Entertainment släppt en ny utvecklardagbok i den pågående Fog of War-serien. Den här gången fokuserar vi på karaktärernas röster, och vi får träffa ljuddesignern Dan Poole och en hel rad med röstskådespelare.

Det rör sig i tur och ordning om Elizabeth Andrewartha (som lånar sin röst till Lady Solaria), Elliot Cowan (Kyre), Nathan Constance (Warboss Gorgutz), Alec Newman (Gabriel Angelos), Chris Fairbank (The Inquisitor), Alexis Traverse Healy (Farseer Macha) och Simon Chadwick (Ronahn).

Samtliga röstskådespelare är brittiska (Warhammer i sig är också brittiskt, så det passar ju bra) men i stort sett alla röster processeras kraftigt för att passa spelets olika enheter, såsom burkiga robotar, gutturala orker och de synthartade elektriska stämmorna hos Eldar.

Här är videodagboken i dess helhet.

Fog of War #5 – Meet the Voice Actors!

The voices that bring our characters to life have always been an integral part of the Dawn of War experience. Our latest episode of Fog of War takes you behind the scenes and into the minds of characters like the strong and poised Farseer Macha, and the battle-hungry Warboss Gorgutz ‘Ead’unter.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts