Möt dina kollegor i Prey

Möt dina kollegor i Prey

Arkane Studios nya storspel Prey släpps nästa fredag, den 5 maj. Vi kan med andra ord förvänta oss en lanseringstrailer vilken dag som helst, men innan dess får vi bekanta oss närmare med äventyrets med tongivande personligheter (antar vi, i alla fall). Om du vill veta ännu mer om spelet har vi mängder av nyheter i vårt dignande arkiv och till och med spelets inledande timme i videoform på vår Youtube-kanal.

I galleriet här nedan kan vi läsa mer om Alex Yu (spelarens far och vd för megaföretaget Transtar), Walther Dahl (elektronikexpert och Recovery Team Leader för Transtar), Sarah Elazar (säkerhetschef på rymdstationen Talos I), Dr. Igwe (en hårt kritiserad neurovetenskapsman), Mikhaila Ilyushin (chefsingenjör för Talos I) och slutligen huvudrollsinnehavaren Morgan Yu (både den kvinnliga och manliga versionen).

Vem litar du minst på?

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts