Möt den senaste Quake-kämpen

Möt den senaste Quake-kämpen

I begynnelsen fanns lättfotade Nyx. Hon följdes av tontunga Scalebearer, punkiga Anarki, uppkäftiga Slash och metalliska Clutch. Nu är det dags att hälsa den sjätte medlemmen av Quake Champions-familjen välkommen; den oheliga paladinen Galena presenteras i trailern här nedan och hennes profil hittar man på hemsidan.

Galena är både en helare och en krigare. Hennes aktiva förmåga är Unholy Totem, en totempåle hon dunkar ner i marken vars skimrande effektområde skadar motståndare och helar allierade. Unholy Totem fungerar även som landmina för oförsiktiga spelare.

Galenas passiva förmåga kallas för Channeling, men vad den gör vet vi inte riktigt då den inte förklaras närmare varken i trailern, karaktärsprofilen eller pressreleasen. Är det kanske något… mystiskt med den? Här är Galenas presentationsfilm tillsammans med en kort titt på Unholy Totem.

Quake Champions – Galena Champion Trailer (PEGI)

Galena is a healer and a warrior, skilled in both giving and taking life. Raised in the Dreamlands, where she faces off against Champions from across the waking world in twisted Arenas, Galena is a force to be reckoned with. Watch the Unholy Paladin dole out divine punishment in the latest Quake Champions profile trailer.

Galena – Unholy Totem

Uploaded by Bethesda Softworks on 2017-03-01.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts