Loopar och dinosaurier i nya Forza-expansionen

Loopar och dinosaurier i nya Forza-expansionen

Det här hade jag verkligen inte väntat mig. Forza Horizon 3 låtsas ju vara lite “galet” och så där med sitt festivaltema och extremsporttilltal, men jag skulle nog beskriva både basspelet och den vintriga expansionen Blizzard Mountain som hyfsat förankrade i verkligheten.

För ett litet tag sedan släpptes det allra sista bilpaketet till spelet, och jag trodde att sagan om Forza Horizon 3 var all. Icke sa Nicke, den 9 maj kommer nämligen en helt ny expansion kallad Hot Wheels, baserad på Mattels fräsiga leksaksbilar med samma namn.

På ett gäng öar utanför Australiens kust har Horizon-festivalen byggt orangeskimrande upphöjda vägar bestående av loopar, korkskruvar, turboplattor, half pipes, kraftigt doserade kurvor och vansinniga hopp, allting pyntat med tokigheter som mekaniska dinosaurier.

Med 10 nya bilar (bland annat Twin Mill och Boneshaker) kan man ta sig an de nya Trackmania-doftande bansträckningarna och till och med utföra spektakulära stunttrick. Här är en färgsprakande trailer för Forza Horizon 3: Hot Wheels. Jag är rätt förväntansfull!

Forza Horizon 3 Hot Wheels

The Horizon Festival and Hot Wheels have teamed up to create the ultimate playground for cars! Located off the coast of Australia, this chain of islands is here to make your Hot Wheels fantasies come to life with loops, corkscrews, boost pads, high bank turns, half-pipes, insane jumps – and even mechanical dinosaurs!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts