Lanseringstrailer och medelmåttiga betyg för Sniper Ghost Warrior 3

Lanseringstrailer och medelmåttiga betyg för Sniper Ghost Warrior 3

Suck. I måndags skrev jag en smärre avhandling om den nya suveränt informativa  trailern för Sniper Ghost Warrior 3, som i alla fall i mitt tycke gjorde ett väldigt bra jobb med att måla bilden av ett både ambitiöst och välgjort spel. Nu har emellertid de första recensionerna för CI Games nya sandlådeskjutare nått internet, och det är ingen uppmuntrande läsning.

Metacritic snittar Playstation 4-versionen i skrivande stund 54 av 100, vilket nog kan betraktas som ganska fruktansvärt för att vara Metacritic. Det finns överhuvudtaget inga recensioner av pc-versionen i dagsläget (bara ett användarsnitt på 7.0 av 10) men Jerry Fogselius lirar i skrivande stund för fulla muggar med sikte på att leverera en recension till dessa sidor i mitten av nästa vecka.

Sniper Ghost Warrior 3 släpptes igår och kan inhandlas från Steam nu för 50 euro. Användaromdömet skrivs i skrivande stund till “blandat” baserat på 376 recensioner. Här är också en lanseringstrailer för spelet.

Sniper Ghost Warrior 3 | Launch Trailer

Go behind enemy lines to help the resistance and discover what has happened to Jonathan North’s younger brother, Robert. With three sprawling open-world maps set in the country of Georgia, it’s up to the player how he or she would like to approach each mission.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts