Klarar din dator av Prey?

Klarar din dator av Prey?

Under gårdagen släpptes en demoversion av Arkane Studios hett efterlängtade Prey. Till konsol, det vill säga. Vi pc-spelare kommer återigen tvingas köpa grisen i säcken, vilket ju inte gick sådär jättebra när Arkane Studios senaste titel Dishononred 2 släpptes till pc förra hösten tillsammans med en rad spektakulära tekniska problem. Speciellt de spelare som använde grafikkort av AMD drabbades extra hårt av strulet.

I januari lovade dock Arkanes Rafael Colantino att man lär sig sedan sist, och att studion lagt ner “dubbla tiden på att säkerställa att pc-versionen den här gången verkligen är fläckfri vid lanseringen”. I ett färskare uttalande till Polygon har Bethesda sagt att “teamet hos Arkane varit fullständigt fokuserade på att optimera och finputsa pc-versionen av spelet” och att målet är att “leverera den bästa pc-upplevelsen till våra fans”.

Hur som helst har Arkane Studios och Bethesda släppt de officiella systemkraven och de rekommenderade specifikationerna. Om de verkligen stämmer lär vi bli varse om först om exakt en vecka, den 5 maj, då Prey slutligen släpps världen över. Förvänta er inte några tidiga recensioner, bara. Här är systemkraven.

Minimum:

 • CPU: Intel i5-2400, AMD FX-8320
 • GPU: GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
 • Minne: 8 GB

Rekommenderat:

 • CPU: Intel i7-2600K, AMD FX-8350
 • GPU: GTX 970 4GB, AMD R9 290 4GB
 • Minne: 16 GB

Här är också en lista över de avancerade grafikinställningarna i pc-versionen.

 • Object Detail
 • Shadow Quality
 • Texture Quality
 • Anisotropic Filtering
 • Anti-Aliasing
 • Horizontal Field of View
 • Screen Space Directional Occlusion
 • Screen Space Reflections

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts