Jävlas med grannarna i Constructor HD

Jävlas med grannarna i Constructor HD

Minns ni Constructor? Det var ett rätt kul men frustrerande svårt strategispel från mitten av 90-talet av System 3 – ni vet det där gänget som en gång i tiden gjorde sig ett namn med The Last Ninja-spelen på Commodore 64. Constructor går ut på att med omilda medel försökte slå dig fram i byggbranschen. För att göra det gäller det inte bara att bygga vettiga hus som fint folk vill bo i, utan även att jävlas ordentligt med konkurrenterna, inte minst genom att trakassera deras hyresgäster.

Nu när HD-remaken äntligen vekar närma sig (det har försenats så många gånger) så har utvecklarna släppt några filmer om hur man bäst sprider skräck i grannskapet. Att skicka ut en störig hippie på gatorna är ett effektivt knep, till exempel. Jag grunnar på om jag inte ska testa det på min granne.

The Undesirable Guide – Episode 1 – The Hippy

To master the construction game, you’ll need to be street-wise! Our series of undesirable guides will give the knowledge you need to conquer in the world of Constructor. In Episode 1 we take a look at the Hippy. They hold street parties, squat, or picket an opponents buildings.

 

The Undesirable Guide – Episode 2 – The Gangster

To master the construction game, you’ll need to be street-wise! Our series of undesirable guides will give the knowledge you need to conquer in the world of Constructor. In Episode 2 we take a look at the Gangster. An individual you’ll need to call on if things start getting sour.

 

About The Author

Värmlänning som spelat sedan barnsben. Utbildad lärare, älskar det skrivna ordet och spelar allt jag kommer över. Lagom sur.

Related posts