Impact Winter försenas lite grann

Impact Winter försenas lite grann

Förra hösten avslöjades Mojo Bones och Bandai Namcos överlevnadsspel Impact Winter. Vi fick reda på att spelaren tar rollen som Jacob Solomon, och man måste ta ansvaret för ett litet gäng människor mitt in den smällkalla vintern. Målet är att överleva i 30 dagar. Det är då hjälpen kommer.

I februari fick vi en ny trailer och ett gäng skärmdumpar åtföljda av ett lanseringsdatum: den 12 april. Nu har Mojo Bones emellertid meddelat att Impact Winter råkat ut för en liten försening. Det nya releasedatumet är den 23 maj 2017.

– Sanningen är att Impact Winter blivit MYCKET större än vi först väntade oss, skriver Mojo Bones-desginern och medgrundaren Stuart Ryall på den officiella hemsidan. Det är en rätt komplex best med många olika system och funktioner.

– Allting är på plats, men en av våra huvudsakliga prioriteringar är att se till att spelets inledning inte känns för överväldigande och att upplevelsen i stort är välbalanserad. Projektets och teamets storlek gör att det hela tar lite längre än beräknat. Men sist och slutligen kommer det bara hjälpa oss leverera den bästa möjliga upplevelsen, vilket är prioritet nummer ett.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts