Här är lanseringstrailern för What Remains of Edith Finch

Här är lanseringstrailern för What Remains of Edith Finch

Det känns rätt knepigt att få grepp om What Remains of Edith Finch så här på förhand Den officiella hemsidan beskriver spelet som “en samling konstiga historier om en familj i staten Washington” där “spelmomenten och tonen är lika varierade som medlemmarna i familjen Finch”. Man spelar som Edith Finch, den nämnda familjens sista kvarvarande medlem. Medan man utforskar släktens enorma och tomma herrgård lär man sig mer om hur de olika familjemedlemmarna dog. Gone Home möter Psychonauts, kanske?

De första recensionerna av What Remains of Edith Finch har precis nått internet tillsammans med det mycket imponerande snittbetyget 89 av 100. Det bör dock påpekas att omdömena enbart reflekterar Playstation 4-versionen av spelet, så det återstår att se om pc-spelet håller måttet rent tekniskt. Det här är trots allt det första pc-spelet av de kaliforniska utvecklarna Giant Sparrow –  deras första titel The Unfinished Swan släpptes exklusivt till Playstation 3 när det begav sig 2012.

What Remains of Edith Finch kostar 20 euro och släpps imorgon bitti kl. 06:00 svensk tid på Steam. Här är lanseringstrailern.

WHAT REMAINS OF EDITH FINCH | Launch Trailer

WHAT REMAINS OF EDITH FINCH is available now on PS4 and PC. http://edithfinch.com Discover why Edith is the last living member of the Finch family… Developed by GIANT SPARROW. Published by Annapurna Interactive. © Annapurna Interactive, 2017

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts