Här är lanseringstrailern för Little Nightmares

Här är lanseringstrailern för Little Nightmares

Åsikterna om svenska Tarsier Studios nya pusselplattformare Little Nightmares går isär, i alla fall lite grann. Borta hos Metacritic snittbetyget för pc-versionen just nu 82 av 100, medan konsolversionerna väger in på 80 (Playstation 4) respektive 84 (Xbox One).

Här hos oss har Charlie Mårtensson recenserat spelet, och delat ut det inte fullt lika smickrande betyget 68 procent. “En mysryslig, oftast trevlig, ibland frustrerande liten mardröm, som bleknar bort i morgonljuset” lyder den slutliga motiveringen.

Imorgon (eller om drygt sex timmar i skrivande stund) släpps spelet på Steam. Prislappen är 20 euro, och exakt samma prislapp gäller borta hos GOG. Men om du förhandsköper Little NightmaresGOG medföljer ungefär lika mysrysliga Inside utan extra kostnad.

Här är lanseringstrailern för Little Nightmares.

Little Nightmares – PS4/XB1/PC – Childhood fears (Launch Trailer)

Little Nightmares releases on 28th April so we couldn’t help but blast one last trailer to introduce the mysterious Lady that stands on the top of the food chain in The Maw. It’s last call to pre-order the game and get awesome bonuses at www.little-nightmares.com.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts