Här är en ny trailer för Outlast 2

Här är en ny trailer för Outlast 2

Hösten 2010 pånyttföddes skräckgenren. Visserligen hade svenska Frictional Games skrämt skiten ur oss tidigare med Penumbra-spelen, men med Amnesia: The Dark Descent slog den nya typen av skräckspel igenom på allvar och tids nog svämmade marknaden över av mer eller mindre lyckade kopior.

Nu när saker lugnat ner sig känns det korrekt att påstå att Red Barrels Outlast från 2013 var och är en de mest framgångsrika utmanarna. Nästa tisdag, den 25 april, är det äntligen dags för Outlast 2, och nedan ser ni en trailer som i alla fall ger mig klara Resident Evil 4-vibbar när spelaren irrar runt i Arizona bland galna bybor.

Den 25 april kommer även ett fysiskt samlingspaket kallat Outlast Trinity som innehåller både originalet, uppföljaren och dlc-paketet Whistleblower. Vad vi däremot inte kommer kunna köpa är den vuxenblöja som utvecklarna Red Barrels försökte kickstarta i höstas (tack gode gud för det).

Här är den nya trailern för Outlast 2.

Outlast 2 Trailer

Succumb to corruption and let the darkness take hold. A twisted new journey into the depths of the human mind and its unfathomable secrets, Outlast 2 is available April 25th for Windows PC, PlayStation 4, and Xbox One.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts