Gratisvecka för The Elder Scrolls Online

Gratisvecka för The Elder Scrolls Online

I slutet av november var Zenimax onlinerollspel The Elder Scrolls Online gratis att spela en hel helg. Eller ja, helg och helg, perioden sträckte sig i själva verket från onsdag till måndag. Nu är det dags igen, och den här gången har “helgen” förlängts till en hel vecka. Kan inte Zenimax få ansvaret för alla kalendrar nästa år?

I ett pressmeddelande berättar man att The Free Play Weekend (ja, det är de orden som används) sträcker sig mellan imorgon, tisdag, ända fram till nästa tisdag, den 18 april. Under den här tiden kommer The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited vara gratis att ladda ner från Steam, och hela basspelet kommer vara tillgängligt för alla, utan begränsningar.

Om man väljer att inhandla spelet efter eller under gratisperioden – det rör sig om en engångssumma på 30 euro i dagsläget, men en rea är utlovad – kommer man bibehålla alla framsteg man gjort under gratisveckan. Detta inkluderar skapade karaktärer och inköpta Crown Packs (för riktiga pengar). För att kickstarta mikrotransaktionerna slänger Zenimax även in 500 crowns som man kan använda i Crown-butiken för att köpa festliga saker såsom kostymer och unika husdjur.

Gratisveckan för The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited inleds med start imorgon kl 16:00 svensk tid. Det kommer även en fristående Morrowind-expansion till spelet den 6 juni. Läs mer om den i vårt nyhetsarkiv!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts