Genji och ny karta till Heroes of the Storm

Genji och ny karta till Heroes of the Storm

The Nexus får Overwatch-ninja och Hanamura i payload-format

Zarya, Tracer och Lucio är karaktärer som redan dykt upp i The Nexus. Nu är det dags för ytterligare en Overwatch-hjälte att äntra Blizzards MOBA-lir. Idag står det klart att den agila cyborgninjan Genji flyttar in i Heroes of the Storm – och han tar hemorten Hanamura med sig. I den kommande nysatsningen Heroes 2.0 lanserar Blizzard dessa båda tillsammans med förändringar till det nuvarande valuta- och kosmetika-systemet.

 

Erfarna Overwatch-spelare lär snabbt märka att MOBA-Genji är trogen sitt FPS-arv. I HotS är han precis som vanligt en mobil hjälte med ett brett utbud av överlevnadsförmågor. För HotS-veteraner kan man säga att han påminner om en starkare version av Illidan, men som saknar förmågan att besegra camps på egen hand.

Hanamura är i sin tur ett efterlängtat tillägg i spelets kartutbud. För första gången introduceras spelsystemet “payload” till Heroes of the Storm, där målet är att eskortera ett antal tåg till olika stationer för att på så sätt kunna bombardera motståndarens core. Kartan har samtidigt tre lanes och ett antal camps med nya inslag. Istället för att få underhuggare som slåss för laget, erhåller man nu speciella föremål man kan använda direkt i strid. I jämförelse med spelets andra kartor erbjuder Hanamura högintensiva strider och ställer krav på smarta taktiska beslut.

För de som är nyfikna på Genji följer här hans förmågor i detalj:

Trait 

  • Cyber Agility (D) – Aktivera för att hoppa till en specifik plats.

Abilities

  • Shuriken (Q): Kastar tre shurikens i ett brett fält. Har tre stackar.
  • Deflect (W): Gör Genji immun mot skada i 1,25 sekunder. All skada som blockeras skickas tillbaka till närmaste fiende. Prioriterar den fiende som åsamkar Genji skada.
  • Swift Strike (E): Genji rusar framåt i en rät linje och skadar alla fiender han passerar genom. Fiender som dör inom två sekunder efter Swift Strike förnyar dess cooldown och återställer manakostnaden.

Heroic

  • Dragonblade (R): Overwatch-klassiker! Genji dyker fram och skär allt i sin väg. Om fiender dödas inom två sekunder efter att ha träffats av Dragonblade så återställs Swift Strike.
  • X-Strike (R): Skadar fiender i en X-formad yta som Genji siktar in sig på. Skadar fiender inom ytan efter 1,25 sekunder, samt extra skada till de som befinner sig kvar i ytan efter attacken.

Heroes 2.0, tillsammans med Genji och Hanamura, väntas inom en nära framtid.

Heroes of the Storm: Hanamura Overview

Harness the power of explosive payloads as you vie for control of the Shimada clan’s ancestral home – Hanamura! Introducing new mercenaries, new objectives, and a brand new battleground theme to the Nexus, Hanamura is the next battleground hitting the Nexus in Heroes of the Storm 2.0!

 

About The Author

Sveriges STÖRSTA tidning om pc-spel.

Related posts