Fynda Lego-spel under helgens Steam-rea

Fynda Lego-spel under helgens Steam-rea

Det är påsk och jag har ett potentiellt kontroversiellt förslag: istället för att dela ut godis kan du skänka bort presentkort till Steam (var man kan köpa dem vet jag inte riktigt, men jag vet att de finns) och lotsa ungarna till helgens stora rea med Lego-tema.

Fram till måndagen kan man bland annat inhandla deluxe-utgåvan av Lego Star Wars: The Force Awakens för 16 euro (ett spel som jag tyckte var helt okej på egen hand, men säkert är jättekul för barn tillsammans med vuxna) och hyfsat purfärska Lego Worlds för 20 euro och 9 cent (Mats Nylunds recension hittar ni här).

Vi hittar också en hel rad äldre Lego-titlar rabatterade med så mycket som 75 procent: Lego Jurrassic World kostar 5 euro, Lego Batman Trilogy 12 euro och 49 cent och Lego Harry Potter: Years 1-4 och 5-7 går loss för 5 euro vardera. Väldigt mycket Lego för små summor!

Vidare passar vi på att påminna om att gratisveckan (förlåt, “gratishelgen”) för Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited fortfarande är i full gång. Du kan läsa mer om det hela här, och om du beslutar dig för att du vill fortsätta spela kan du inhandla fullversionen för blott 9 euro och 90 cent just nu.

Övriga reor inkluderar Croteams pussliga The Talos Principle (75 %, 10 euro), actionrollspelet Torchlight 2 (75 %, 4 euro och 74 cent), svenska skräckisen Soma (66 %, 9 euro och 51 cent) och en kvartett spel från utvecklarna Frontier (mest noterbart Lost Winds och Lost Winds 2 för 3 euro vardera).

Av någon anledning reas också Endless Space Collection ut med hela 97 procent(!) i skrivande stund för nästan inga pengar alls, vilket nästan känns som ett misstag? Hugg hellre till förr än senare om den här serien är av intresse.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts