Everspace lämnar early access inom kort

Everspace lämnar early access inom kort

Sedan early access introducerades på Steam har begreppet utvecklats till ett stående skämt, i alla fall i min bok. Visst, det har onekligen fört en hel del gott med sig, men det känns som att många utvecklare misshandlar systemet och håller kvar sina spel i early access bara för att de kan. Jag tittar på dig, det sjuttioelfte överlevnadsspelet i ordningen som aldrig någonsin kommer bli klart!

Men det finns också utvecklare som faktiskt använder systemet precis som det ursprungligen var tänkt. Rockfish Games rogulikeinfluerade rymdskjutare Everspace lanserades som early access i september under fjolåret, och nu har man avslöjat att spelet kommer bli “klart” (och därmed lämna early access) den 26 maj. Just nu kostar spelet 28 euro och omdömet skrivs som “väldigt positivt” baserat på över tusen användarrecensioner.

Förra veckan släpptes också en helt ny uppdatering till Everspace som ni kan bekanta er med på det officiella forumet. Höjdpunkterna inkluderar fungerande displayer i cockpit och en ny utomjordisk ras kallad The Ancients. Nedan ser ni spelets färskaste trailer som släpptes i december och belyste nya spelarstyrda rymdskepp.

EVERSPACE™ New Player Ships Gameplay Trailer

The Colonial Scout features extreme maneuverability, a high top speed but a fairly weak hull. It comes with a powerful shield, a cloaking device, stasis missiles and a sniper weapon. The Colonial Gunship is armed to its teeth and features a massive hull, compensating for its low top speed and poor agility.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts