Ett nytt världsrekord för Dark Souls III

Ett nytt världsrekord för Dark Souls III

Folk gillar Dark Souls III. Till den makabra grad att det inte riktig räcker att spela igenom det som vanligt folk. En spelare valde därför att spela igenom äventyret utan att bli träffad en enda gång, medan vissa andra helst bara vill beundra Nicolas Cage vart de än sig vänder i spelet.

I slutet av fjolåret skrev vi om ett nytt världsrekord i Dark Souls III. Det tog 69 minuter och 35 sekunder för speedrunnern Qtt Six att besegra alla bossar i både moderspelet och det första dlc-paketet Ashes of Ariandel. Tidigare i år släpptes dock den andra och sista expansionen The Ringed City, så nu har en komplett genomspelning plötsligt bilvit lite längre och svårare.

Speedrunnern Distortion 2 har besegrat samtliga bossar i Dark Souls III och dess båda expansioner under 1 timme 24 minuter och 19 sekunder, en förbättring av det tidigare rekordet (som innehades av Nemz 38) med nästan två minuter. Det handlade dock inte om ett perfekt försök eftersom Distortion 2 stötte på problem både med Halflight och Wyvern.

Han ämnar dock fortsätta sätta nya rekord tills han når en tid under 1 timme och 24 minuter, och om du känner dig manad kan du följa med försöken live via hans Twitch-kanal. Här är Distortion 2:s lyckade rekordförsök.

DS3 All Bosses Speedrun in 1:24:19 (World Record)

Good run apart from Halflight and Wyvern. Will probably keep going until I get sub 1:24. — Watch live at https://www.twitch.tv/distortion2

 

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts