Ett nytt Overwatch-event har börjat

Ett nytt Overwatch-event har börjat

En ny uppdatering till Overwatch gick live under gårdagen och introducerade 10 nya skins och ett nytt tidsbegränsat PvE-event kallat Uprising, där vi får uppleva Tracers första Overwatch-uppdrag. Tillsammans med Torbjörn, Reinhardt och Mercy måste hon skjuta sig genom King’s Row för att kväsa ett uppror lett av skurkgänget Null Sector. Här är en trailer.

[NEW SEASONAL EVENT] Welcome to Overwatch Uprising!

Overwatch archive declassification complete. Welcome, agents: http://blizz.ly/OWU2017 For a limited time, we’re rewinding the future and giving you the chance to relive history in our latest in-game event: Overwatch Uprising! Join Tracer on her very first mission in a new cooperative brawl and unlock pieces of the past with over 100 themed Loot Box items-including skins, highlight intros, emotes, sprays, and more.

De nya skinsen hittar ni här, tillsammans med tre nya higlight-intron och tre nya emotes. Över hundra nya kosmetiska föremål finns tillgängliga i de nya lootlådorna som av Blizzard beskrivs som “tidskapslar från de allra tidigaste erorna av Overwatch“. Uprising-eventet inleddes igår och avslutas måndagen den 1 maj, så det finns gott om tid att låsa upp allt godis.

Här är en video där Jeff Kaplan, game director, diskuterar uppdateringen mer ingående, inklusive en stor ombalansering av Lúcio och en ny rutt i Eichenwald från det attackerande lagets startområde.

Developer Update | Overwatch Uprising | Overwatch

Learn more about Overwatch’s latest seasonal event (http://blizz.ly/OWU2017) with game director Jeff Kaplan! 00:19 – Why did the developers create the Overwatch Uprising event? 01:32 – Jeff explains where the Overwatch Uprising event falls in the lore’s timeline. 02:40 – Jeff briefly details NEW skins, animations, sprays, and voice lines that will be available in this event!

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts