En titt på Predator-förmågorna i Middle-Earth: Shadow of War

En titt på Predator-förmågorna i Middle-Earth: Shadow of War

I slutet av februari avslöjades Middle-Earth: Shadow of War tillsammans med ett överraskande tidigt releasedatum, den 25 augusti. Sedan dess har vi fått systemkrav (ja, redan nu), gameplaypremiär, information om den expanderade geografin och ett alldeles förträffligt litet klipp där huvudrollen Talion rände runt i den gondorianska staden Minas Ithil, på gränsen till Mordor.

Nu har IGN lagt vantarna på ännu ett nytt gameplayklipp som fokuserar på ett gäng karaktärsförmågor. Precis som i originalspelet kommer Shadow of War bjuda på flera olika färdighetsträd, och idag fokuserar vi på Predator-grenen.

Vi får exempel på förmågorna Eleven Agility (klättra jättesnabbt), Brutalize (skräm slag på fiender genom att brutalt mörda deras kompis), Posion Tendril (förgifta dryckestunnor), Wraith Chain (låt Talions spökkollega Celebrimbor röja loss med en lång attackkedja) och slutligen Deadly Spectre, möjligheten att låta Celebrimbor sitta och lurpassa på fiender medan man själv smyger vidare.

Här är den nya trailern för Middle-Earth: Shadow of War.

Shadow of War: Unlocking the Predator Skill Tree – IGN First

Get your first gameplay look at Shadow of War’s new ability tree as we highlight the Predator skills that turn Talion into a stealthy assassin.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts