En ny Quake-bana har presenterats

En ny Quake-bana har presenterats

Alltsedan den alltjämt pågående stängda Quake Champions-betan avslöjades för nästan två månader sedan (man kan fortfarande anmäla sig om man vill) har nyhetsflödet kring Id Softwares nya actionfyllda och ilsnabba onlineskjutare varit närapå konstant.

Oftast har det handlat om presentationer av de spelbara karaktärerna (senast ut var Galena) men vi har även fått bekanta oss med några av spelets kartor, närmare bestämt den nya versionen av klassiska Q3DM6 kallad Blood Covenant och den mysrysliga nya bekantskapen Burial Chamber.

Nu är det dags för Ruins of Sarnath, ett slemmigt tempel där spelarna gör upp under den uråldriga guden Cthalhas vakande, fastkedjade ögonglob. Som vanligt hittar man mer ingående information på hemsidan och nedan ser ni en nätt liten trailer. Trevligt med lite grönska för en gång skull.

Quake Champions – Ruins of Sarnath Arena Trailer

Time weighs heavy on the Ruins of Sarnath and nature has taken hold, dripping verdant greens into the wreckage of this ancient temple. Now, untold ages after they rose from the inky blackness of the Dreamlands, the Ruins of Sarnath are a blood-soaked killing field where Champions from the waking world fight to the death.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts