Det kommer en trial-version av Dishonored 2

Det kommer en trial-version av Dishonored 2

Uppdaterat: Trial-versionen är ute nu och kan laddas ner via Steam. Precis som vi anade tidigare följs den åt av en stor rea för Dishonored 2, och man kan inhandla spelet för 30 euro (prisnedsatt med 50 procent) fram till den 11 april. Här är en trailer för trial-versionen av Dishonored 2.

Dishonored 2 – Free Trial Now Available (PEGI)

Visit the official website to learn about the world of Dishonored 2 at https://goo.gl/AQdyqj We’re pleased to announce that a free trial for Dishonored 2 is now available! Out now on PlayStation 4, Xbox One and PC, the free trial allows players to dive into the first three missions of the campaign as either Empress Emily Kaldwin or the Royal Protector, Corvo Attano.

Original: Jag gillar demoversioner. Det var alltid ett sant nöje att boota upp senaste utgåvan av CD Gamer varje månad där kring millennieskiftet, ungefär som att öppna en riktigt exotisk godispåse som man inte riktigt visste vad den innehöll på förhand. De tio senaste åren har dock demoversionerna fört en allt mer tynande tillvaro. Istället har fler och fler trial-versioner börjat dyka upp.

Först och främst har vi ju alla gratisveckoslut på Steam, som oftast tillåter att man bara fortsätter spela om man väljer att inhandla fullversionen. Men även spel som Mafia III har alldeles nyligen fått permanenta trial-versioner, flera månader efter den ursprungliga lanseringen. Även Microsoft provade på något liknande med fortsättningsvis fascinerande Recore i fjol. Nu är det dags för Dishonored 2.

Dishonored 2 är ett fantastiskt spel om man tror vår recensent Erik Bergérus (och det bör man göra eftersom han enligt uppgift vet nästan allt). Men jag är nog inte ensam om att ha missat spelet, först och främst som ett resultat av den kalabalikartade spelhösten 2016, som gjorde att Dishonored 2 helt enkelt drunknade i utbudet.

Trial-versionen lanseras via Steam nu på torsdag, och bjuder på spelets tre första uppdrag, både som Emily och som Corvo. Om man sedan väljer att uppgradera till det fulla spelet följer sparfilerna med. I dagsläget vet vi inte om trial-versionen också kommer åtföljas av en tillfällig rea för Dishonored 2, men man tycker ju att så borde bli fallet. I skrivande stund kostar det fortfarande 60 euro.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts