De första fem timmarna i Life is Feudal: MMO

De första fem timmarna i Life is Feudal: MMO

Vi skriver 2017 och de allra flesta utvecklare har gett upp drömmen att någonsin lyckas rubba World of Warcraft. Istället har uppmärksamheten långsamt förflyttats till överlevnadsspelen, med verk som Day-Z, Ark: Survival Evolved och det färska bidraget Conan Exiles i spetsen.

Life is Feudal: MMO är en systertitel till Life is Feudal: Your Own, och precis som titeln antyder är den stora skillnaden att MMO utspelas i en betydligt större onlinemiljö där man kan interagera med spelare på en mängd olika sätt, såsom att döda dem eller bygga hus tillsammans. En direkt jämförelse mellan Your Own och MMO hittar ni på hemsidan.

Undertiteln till trots verkar MMO ändå inte ha överdrivet mycket klassisk MMO-design i sig, sett till questande och grindande. I videon nedan har utvecklarna Bitbox klippt ner spelets första fem timmar till 10 minuter och går igenom saker som de grundläggande kontrollerna (av någon märklig anledning) och spelets till synes väldigt robusta craftingsystem.

Om du tycker att Life is Feudal: MMO ser intressant ut kan du förköpa spelet nu och få omedelbar tillgång till den pågående stängda betan. Här är den nya videon från spelet.

First 5 Hours in Life is Feudal: MMO

To ease your medieval growing pains, we’re making an introductory guide for players. Off we go, fasten your leather seatbelts and get ready, it’s now time for your FIRST FIVE HOURS IN LIFE IS FEUDAL.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts