Datum och trailer för Steel Division: Normandy 44

Datum och trailer för Steel Division: Normandy 44

I början av mars avslöjade Paradox Interactive och Eugens Systems det nya taktiska rts:et Steel Division: Normandy 44 med hjälp av en filmisk trailer. Förra veckan satte sig de förstnämnda ner framför en kamera för att premiärvisa de faktiska spelsekvenserna i ett 54 minuter långt klipp, där Storbritannien och Tyskland gjorde upp om kontrollen över klaffbron Pegasus i Normandie.

Nu har man släppt en ny trailer där en tuff berättarröst radar upp spelets bullet points tillsammans med ett officiellt lanseringsdatum. Steel Division: Normandy 44 släpps redan den 23 maj, mindre än tre månader efter det ursprungliga avslöjandet.

Vi får också reda på att om man förhandsbeställer spelet precis nu får man omedelbart tillträde till den stängda betan som inleds idag, såväl som tillgång till två historiska “panzer aces”, närmare bestämt Michael Wittman och Francis Gabreski. Vi antar att de kommer fungera som någon form av hjälteenheter?

Man kan läsa mer om spelet hos Paradox-butiken. Standardutgåvan av Steel Division: Normandy 44 kostar 40 euro medan deluxe-utgåvan bjuder på en del extra godis och går loss för hela 60 euro. Här är den nya trailern för Steel Division: Normandy 44.

Steel Division: Normandy 44 – “Briefing” Pre-Order Trailer

Enlist now for the release on May 23rd: http://pdxint.at/2p13wLo Steel Division: Normandy 44 is the upcoming tactical real-time strategy game for Windows PCs that puts players in command of World War II military divisions. Pre-orders include in-game bonus content, as well as immediate access to the game’s exclusive beta, lasting from now until the game launches on May 23, 2017.

About The Author

Finlandssvensk anime-, motorsport- och spelentusiast!

Related posts